Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sconesbullar med pepparkakskrydda och nötter

 
Sconesbullar med pepparkakskrydda och nötter
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Dessa går utmärkt att äta som de är eller med smör, ost och grönsaker. Ett nyttigare alternativ till julfikat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka nötterna. Rör ner alla ingredienser, dock bara hälften av nötterna i en bunke. Rör ihop till en deg. Dela upp degen i 6 bitar. Rulla och tryck ut på bakplåtspapper. Strö resten av nötterna på brödet och grädda 10 minuter i ugnen på 250 graders värme.
  2. Dem passar lika bra som bullar som bröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.