Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sconessnibbar

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 50 minuter
Skriv ut

Scones är alltid gott.

Ingredienser

Instruktioner

1. Blanda de torra ingredienserna i en bunke eller matberedare. Tillsätt kesella eller keso och filmjölk. Arbeta ihop alltsammans till en lagom fast deg. 2. Ta upp degen på en mjölnad arbetsbänk. Knåda snabbt in vetemjölet. Forma degen till en rulle. 3. Skär den i trekantiga ”snibbar”. Lägg dem på en smord plåt eller på bakplåtspapper. 4. Grädda snibbarna mitt i ugnen i 200°, cirka 15 min. I varmluftsugn i 175°, 18-20 min. Låt dem svalna under bakduk på galler. 5. Sconessnibbarna kan frysas. Värm dem efter tining några min i 175° eller på full effekt 1-1,5 min i mikrovågsugnen.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.