Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Scrambled eggs

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Bra att äta om man vill följa GI.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda ägg, grädde, salt och peppar och slå sönder äggen lätt, men inte helt. Värm upp en stekpanna och lägg i lite smör. Häll i smeten och rör hela tiden. Klart på nolltid! Lägg upp på en tallrik och servera gärna med kokt potatis. Stekt bacon eller svart kaviar och finhackad rödlök är perfekta tillbehör.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Nallemamma 24 november 2008

    detta är gott kan ja lova som e uppväxt i USA!!! Nams när maninte orkar göra nåt annat!!!

  • bodilena 24 maj 2009

    Tips: Lägg till en matsked grädde för varje ägg så blir detta en lyxigare variant

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.