Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Scrambled eggs & bacon - LCHF

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

Mumsigt värre

Ingredienser

Instruktioner

  1. Knäck äggen i en gryta, förslagsvis teflonbelagd eftersom detta fastnar väldigt.
  2. Lägg i smöret och värm växelvis som du tar av grytan från plattan för att röra om.
  3. Börja samtidigt steka bacon (till knaperstekt). När du stekt baconet färdigt, lägg i champinjonerna och bryn dem. Salta och peppra försiktigt.
  4. När röran fått en grynig, krämig konsistens tar man av grytan från spisen och rör i creme fraiche. Salta och peppra.
  5. Servera baconet, champinjonerna och äggen med förslagsvis en grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.