Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Seg rabarberkaka

 
  • Serverar: 8-12 portioner
  • Tid: 40 minuter
Skriv ut

En fräsch, lättbakad kaka som lämpar sig till både sommarfika och vintermys!

Ingredienser

Instruktioner

Smält smöret och låt det svalna. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Blanda ägg/sockervispet med det smälta smöret och vetemjöl. Häll smeten i en form med löstagbar kant. Häll rabarber ovanpå allt och tryck ner dem lite. Strö över mald kardemumma och pärlsocker. Grädda i 175 grader i ca 40 minuter i nedre delen av ugnen. Känn med en sticka så den inte är för kladdig. Låt svalna något innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.