Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sega blåbärsmaränger

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Marängerna blir sega och goda och den friska blåbärssmaken gör att de inte uppfattas som så söta. Glutenfria och laktosfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 125 grader.
  2. Häll äggvitorna i en torr, riktigt ren bunke. Tillsätt hälften av sockret och limesaften och vispa till ett fast skum, vispa ner resten av sockret. Vänd försiktigt ner de mosade blåbären, de behöver inte blanda sig helt med smeten.
  3. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper. Grädda mitt i ugnen i ca 45 minuter, marängerna ska bli torra och lätta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.