Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sega chokladnötter

 
Skriv ut

Lättbakade kakor med härligt kladdigt och älskat resultat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ger 18 kakor
  2. Smält smör och rör ner digestivesmulor och strösocker. Tryck ut blandningen i bottnen av en fyrkantig, folieklädd form, 20 * 20 cm. Sätt ugnen på 175 grader.
  3. Strö pekan eller jordnötter över skalet och grädda i 10 minuter.
  4. Ta ut formen, men låt ugnen vara på, och strö över marschmallows och chokladhack över nötterna.
  5. Sätt tillbaka formen i ugnen i ytterligare 10 minuter, tills marschmallowsen smälter.
  6. Ta ut ur ugnen och låt kakan svalna helt innan den tas ut ur formen och skärs i mindre bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.