Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sega kaka

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175°C. Smörj och brödbeströ en låg pajform (28 cm). Vispa ägg, socker och vanilj posigt. Tillsätt det smälta margarinet och rör försiktigt ner mjölet. Häll smeten i formen. Grädda i nedre delen av ugnen ca 25 minuter.
  2. Blanda smält margarin, socker och havregryn. Bred sylten över kakan och strö havregrynsblandningen ovanpå. Grädda ytterligare i ca 10 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.