Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sega kola solrossnittar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 15 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Låter hälsokost men är super goda, enkla att göra och har strykande åtgång! (Jag gör alltid dubbelt recept)

Ingredienser

Instruktioner

Ugn 175 grader. Blir ca 15 st Rör smör och socker poröst. Tillsätt sirapen och rör om. Blanda de torra ingredienserna och rör samman allt till en smidig deg. Rulla ut degen på ett mjölat bord i längder. Lägg längderna på plåt med bakplåtspapper eller smord. Strö extra frön och platta till längderna något. Grädda i ugn i 15 minuter. Skär längderna i diagonala snittar när de svalnat lite. Lägg på galler och låt svalna helt. Sedan är det garanterat strykande åtgång!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • starfighter 24 mars 2008

    Blev jättegoda!! Trots att jag missade att det skulle vara solrosfrön i degen, och inte bara ovanpå - som jag gjorde dem.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.