Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sega Solrossnittar

(1 kommentar)  
  • Serverar: 30-40 portioner
Skriv ut

En lite nyttig kaka med grahamsmjöl och solrosfrö.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader. Vispa socker och smör tills det är ljust och fluffigt, tillsätt sirapen och rör om. Blanda ner de torra ingredienserna och rör ihop till en smidig deg. Rulla ut degen i längder och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Platta till längderna lite, och strö över några extra solrosfrön.
  2. Strö över ett par extra frön och platta till längderna en aning. Grädda i ca 15 minuter. Skär i diagonala snittar när kakorna svalnat en aning, flytta till ett galler och låt dem svalna helt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • penntrollet 21 juli 2009

    pröva att byta ut solrosfröna mot sesamfrön

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.