Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Seitanspjäll

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

I barbequesås

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla torra ingredienser med vattnet och rör snabbt med en gaffel. Knåda degen och kavla ut den så tunt som du kan (ca 1-2 cm.). Skär sedan ut tunna stava ca 2 cm. breda och 10 cm. höga. Lägg upp stavarna på bakplåtspapper och låt dem grillas lätt i ugnen på 175 grader i ca. 15 minuter. Spjällen kommer puffa upp. Ta ut plåten och punktera dem med en gaffel. Häll över barbequesåsen och vänd spjällen. Låt dem grillas i ugnen i ca 15 minuter. Ät varma med händerna.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.