I det här receptet används färdig bbq-sås och färdig majonnäs till aiolin - men självklart lyfter en hemmagjord majonnäs smaken på sejen.
Instruktioner
- Dela sejen i portionsbitar. Lägg bitarna i en ugnssäker form och vänd dem i såsen. Sätt in formen i mitten av ugnen i 125 grader cirka 10 minuter, baka till 48 graders innertemperatur, använd kökstermometer.
- Vispa ihop ingredienserna till vinägretten. Dela, skölj och strimla purjon. Strimla sockerärterna fint. Ansa och skiva rädisorna. Dela potatisen.
- Blanda purjo, sockerärter, rädisor, potatis, blomkåls- och broccolibuketter med vinägretten. Smaka av med salt och peppar.
- Blanda majonnäsen, vitlöken och citronskalet till aiolin. Smaka av med citronsaft och salt. Servera fisken med den ljumma salladen och aiolin.
Publicerat den
28 juli 2008
Liknande recept
Skriv kommentar