Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sej bbq med ljummen potatissallad och citronaioli

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

I det här receptet används färdig bbq-sås och färdig majonnäs till aiolin - men självklart lyfter en hemmagjord majonnäs smaken på sejen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Dela sejen i portionsbitar. Lägg bitarna i en ugnssäker form och vänd dem i såsen. Sätt in formen i mitten av ugnen i 125 grader cirka 10 minuter, baka till 48 graders innertemperatur, använd kökstermometer.
  2. Vispa ihop ingredienserna till vinägretten. Dela, skölj och strimla purjon. Strimla sockerärterna fint. Ansa och skiva rädisorna. Dela potatisen.
  3. Blanda purjo, sockerärter, rädisor, potatis, blomkåls- och broccolibuketter med vinägretten. Smaka av med salt och peppar.
  4. Blanda majonnäsen, vitlöken och citronskalet till aiolin. Smaka av med citronsaft och salt. Servera fisken med den ljumma salladen och aiolin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.