Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sej med fetaost

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Rätten kan förberedas och förvaras i kylskåp innan den tillagas i ugn.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225º.
  2. Lägg fisken i en ugnssäker form och strö på 1 tsk salt och 1 krm peppar. Skiva tomaterna och lägg dem på fisken. Smula över fetaosten.
  3. Vispa ihop grädde, mjölk och mjöl i en kastrull. Låt koka upp och sjuda ca 5 minuter. Smaka av med ½ tsk salt och 1 krm peppar. Blanda i dill och häll såsen över fisken.
  4. Tillaga mitt i ugnen ca 25 minuter.
  5. Servera med kokt potatis eller ris och en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.