Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sejfilé och potatis i ugn

 
Skriv ut

Barnvänligt, lättlagat

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Skala potatisen, dela i stora bitar och koka tills den är mjuk. Häll av vattnet och mosa potatisen med smör och grädde. Smaka av med salt och peppar. Skiva löken och fräs den genomskinlig i margarin. Skär fisken i skivor.
  2. Smörj en eldfast form och lägg hälften av potatismoset i botten. Lägg i fiskskivorna och löken och täck över med resten av potatismoset. Strö över riven ost och stek i ugn i ca 30 minuter på 200 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.