Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Selmas vinbärsgömmor

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Somriga och goda! Förvaras med fördel i frysen och är nästan godare om de äts lite kalla.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda samman degen och låt den vila i kylen i cirka 30 minuter. Rensa under tiden vinbären(att använda frusna går också bra). Rör samman smör, socker, ägg och kokos till en smet. Sätt ugnen på 200 grader. Gör lagom stora degbollar och tryck ut i aluminiumformarna. Lägg 2-3 tsk vinbär i varje form och täck med en klick kokossmet. Grädda kakorna mitt i ugnen i cirka 8-10 minuter

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • lena88 22 augusti 2009

    Vilka friska,goda vinbärsgömmor. Nu kan jag frysa in vinbär och njuta i vinter. Härligt,tack för receptet. Lena 88.

  • Odina 28 augusti 2009

    De låter jättesmarriga!, ska genast testa. Tack /Lena

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.