Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Semifreddo med daim

 
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Gott med färska bär till.

Ingredienser

Instruktioner

Krossa daimen Vispa vitorna till hårt skum. Vispa äggulor o florsocker poröst. Vispa grädden tjock. Blanda försiktigt ner grädde, äggvitor o daimkross i bunken med gulor o florsocker. Häll i en plastbytta på ca 1½ l och sätt på ett lock. Frys minst 3 timmar o låt tina en stund i kylen innan servering. Lägg färska bär runt. Jag har använt björnbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.