Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senap och champinjonsås

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Perfekt sås till lövbiff

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skala och finhacka löken. Skiva svampen.
  2. Fräs lök och svamp i matfett tills vätskan kokat in. Tillsätt grädde, soja och senap. Koka några minuter och smaka av med worcestershiresås

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • enAnnan 10 september 2009

    Kalasgod sås även om vi så här i svamptider böt ut champinjonerna mot färska kantareller, ska prova den med champinjoner oxå. Åt med blodig ryggbiff och potatis. Högsta betyg.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.