Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senap- och honungsbakad lax

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Lättlagat med färskost: senap- och honungsbakad lax. Arla Köket färskost är ett gott och enkelt sätt att variera din matlagning och bakning. Den har en frisk lite syrlig smak och fast konsistens som ger en smakupplevelse utöver det vanliga. Färskosten är utmärkt i krämiga såser, gratänger och som topping och fyllning. vår färskaste variant med senap och honung fungerar till exempel perfekt som smakrikt täcke till den här lättlagade laxrätten.

Ingredienser

Instruktioner

Sätt ugnen på 225 grader. Salta laxen och bred på färskost. Strö over mandel. Baka i mitten av ugnen tills laxens innertemperatur är 45-50 grader ca 10 minuter. Garnera ev med gräslök vid servering

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.