Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senap ( Rysk kejsarsenap )

(1 kommentar)  
  • Tid: 1 dag 30 minuter
Skriv ut

För den som gillar senap med extra sting

Ingredienser

Instruktioner

  1. Töm senapspulvret i ett tillredningskärl av glas, keramik el.liknande.Lös strösockret i vattnet. Töm i sockerlagen, ättikspriten och vodkan under omrörning rör till en slät smet. Låt blandningen stå varmt i ett dygn ex.på ett element. Efter ett dygn rödglödga en järnstång ca 10mm i diameter. Rör om i senapen tills det slutar att fräsa.
  2. Senapen är färdig för en försiktig provsmakning

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Sabel88 17 december 2011

    Ett måste till julbordet. Min morfar har gjort den i många år.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.