Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senap, typ Dijon

(1 kommentar)  
  • Serverar: 1 portioner
Skriv ut

Stark och god.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda senap och mjöl. Tillsätt vattnet och vispa slät. Rör ner salt, socker och vinäger. Tillför sen den ovispade grädden. Låt stå i kyl 1 dygn innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Gillsan 30 juni 2008

    Hej! Mellis om jag inte mins fel så var det väl den här senapen du gjorde till jul när du bodde i Stockholm. Är det den så är den supergod och stark. Det var lätt och dricka snaps efter den smaka vatten .. Trevligt var det. Kram Gillsan

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.