Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senaps- och whiskysill

(2 kommentarer)  
Skriv ut

Överraska med en riktigt rökig sill. För whiskyälskaren.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Liquid smoke finns i välsorterade livsmedelsaffärer.
  2. Ta upp sillen ur lagen och häll av den. Blanda alla ingredienser i en burk och vänd ner sillen. Smaka av med salt och peppar. Låt sillen dra i kylskåp ett dygn. Håller ca en vecka i kyl.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Tienna 25 juni 2012

    Jättegott, även om jag bara hade Grant's whisky och ingen liquid smoke. Annars gillar jag inte senapssill, tycker den blir för stark men det här var gott!

  • beca 3 april 2013

    En kanongod sill som jag gjort många gånger. Tack för receptet. Mvh

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.