Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsägg

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 15 minuter
Skriv ut

En rätt man kan göra av överblivna ägg.

Ingredienser

Instruktioner

  1. koka äggen 8-9 minuter. fräs matfett ochmjöl i en kastrull. späd med mjölken lite isänder. låt såsen koka 3-5 minuter. smaksätt med salt,peppar och senap. såsen bör ha kraftig senapssmak. skala äggen och lägg dem på ett varmt fat. häll såsen över äggen och servera.
  2. Tips Äggen kan värmas ett ögonblick i såsen. gott att äta till är ett nybakat rågbröd.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.