Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsbakad kyckling

 
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Kyckling är alltid något som går hem hos de flesta, här i en version med cornflakes och crème fraiche.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Förvärm ugen till 200 grader. Blanda crème fraiche och senap i en skål. Blanda cornflakes, timjan, salt, peppar och cayennepeppar i en annan skål. Doppa kycklingbitarna först i crème fraiche-blandningen och sedan i cornflakesblandningen.
  2. Lägg kycklingbitarna i en eldfast form och häll det smälta smöret över. Stek i ugnen ca 45 -60 minuter tills kycklingen är genomstekt. Servera genast med potatis och grönsallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.