Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsbiffar

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Grovkornig senap ger den rätta, rejäla smaken!

Ingredienser

Instruktioner

Skala och finhacka löken. Blanda färsen med lök, senap, persilja, ägg, salt, peppar och 1 dl grädde till en jämn färs. Forma 8 biffar. Stek i smör i stekpanna 3 – 4 min på varje sida. Ta upp biffarna. Häll resten av grädden i pannan och låt koka ihop några minuter. Servera biffarna med såsen och potatismos, gärna lagat på hälften rotselleri.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • mrsmama 25 november 2008

    Jättegott! Jag använder johnnys sötstarka senap för det var den som fanns hemma första gången jag gjorde denna rätt...det blev supergott det med! Detta recept använder vi ofta hemma...

  • jest0017 11 oktober 2009

    Mycket gott. Hade i lite extra senap för att få lite extra smak. Tack för receptet.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.