Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsdoftande lövbiffsgryta

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En superenkel gryta, där wokstrimlad lövbiff med champinjoner och senap i krämig sås serveras tillsammans med risoni och grönsaksmosaik!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Fräs svampen i matfettet i en stekpanna tillsammans med löken. Rör ner ljus redning, lagalätt, kalvfond, vatten och senap. Rör om och låt sjuda tre minuter.
  2. Tillsätt köttet lite i taget, så att grytan kokar hela tiden. Rör om. Låt grytan sjuda två minuter. Smaka av med salt och peppar.
  3. Koka risonin i rikligt med lättsaltat vatten i 11 minuter. Spola av i kallt vatten och låt rinna av. Blanda sedan med de kokta grönsakerna.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.