Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsgratinerad kassler

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Den enkla paneringen passar utmärkt till det lättsaltade och lättrökta köttet. Senapen ger sting och rödvinssåsen ger en ännu mustigare smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kasslern i skivor och lägg dem på ett ugnssäkert fat. Bred på senap.
  2. Blanda farinsocker och strösocker, strö det över kasslern.
  3. Gratinera kasslern i 250 grader cirka 10 minuter.
  4. Gör under tiden såsen. Fräs matfett och mjöl i en kastrull. Späd med buljong och rödvin. Smaksätt med salt och peppar.
  5. Låt såsen sjuda på svag värme 3-5 minuter. Servera den till kasskern med ris eller pressad potatis samt kokt broccoli.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.