Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsgratinerade kycklingfiléer

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Kycklingfilén blir saftig och smakrik i den här goda gratängen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Putsa kycklingen och dela filéerna på längden om de är stora. Hetta upp matfettet i en stekpanna och bryn kycklingen runt om. Salta och peppra. Ställ åt sidan.
  3. Ansa och koka haricots vertsen ca 1 minut, spola av i kallt vatten, låt rinna av noga. Fördela bönorna i en smord eldfast form. Placera kycklingen ovanpå. Ta loss tomaterna från kvistarna och placera ovanpå kycklingen.
  4. Hacka basilikabladen grovt och strö över. Blanda senap, grädde och färskost. Häll blandningen i formen. Strö över riven ost och gratinera i ugnen i ca 25 minuter.
  5. Servera gratängen med kokt pasta eller ris samt en god sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.