Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsgriljerad blomkål

 
  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Läckert och vegetariskt att servera på julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ansa och koka blomkålen i lättsaltat vatten under lock 10-15 minuter, så att den fortfarande har spänst. Häll av vattnet och låt blomkålen rinna av ordentligt. Torka av den med lite hushållspapper.
  2. Sätt ugnen på 200 grader.
  3. Blanda senap, äggula, farinsocker, riven ingefära, salt och 2 msk ströbröd. Lägg blomkålen på en plåt, täck med griljeringen. Strö över ½ msk ströbröd.
  4. Griljera blomkålen mitt i ugnen ca 15 minuter. Servera den varm.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.