Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapskyckling med quinoasallad

 
  • Serverar: 1-2 portioner
Skriv ut

Supergod middag!!!

Ingredienser

Instruktioner

Lägg kycklingfiléer i en ungsfast form. Blanda dijonsenap, skånsk senap, färskost light, kycklingbuljong och salvia. Fördela blandningen över kycklingen. Grädda i 200 g ca 25 min. Koka quinoa enligt anvisningar på förpakning. Blanda med cocktailtomater, tärnad gul paprika, kokta svarta bönor, strimlad salladslök, olivolja, vitvinsvinäger, salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.