Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapskyckling med ris

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och smidig kycklingrätt med en syrlig smak

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda örtkryddor med rivet citronskal från halva citronen, skalad hackad vitlök, salt och peppar. Vik ut kycklinglårfiléerna och fördela kryddblandningen i dem. Rulla ihop kycklinglårfiléerna och bryn dem i matfettet i en stekpanna. Blanda minimat, vatten, kycklingfond och senap. Tillsätt det och koka under lock ca 10 minuter. Red ev. av såsen med majsstärkelse utrört med lite vatten.
  2. Riv resten av citronskalet och strö över vid serveringen.
  3. Servera med ris och tomater.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.