Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsmarinerad filé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Smakar väldigt gott

Ingredienser

Instruktioner

  1. Putsa köttet och krydda runt om. Bryn köttet i matfett. Stek klart i 175 grader i Ca: 20 minuter. Låt vila 10 minuter.
  2. Blanda vinäger, salt, peppar och pressad vitlök. Rör i olja, vatten och kryddor.
  3. Skiva köttet och lägg upp. Ringla marinaden över och låt dra ca: 20 minuter...

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.