Instruktioner
Platta ut kotletterna genom att trycka ut dem med knogarna. Salta och peppra på båda sidor av köttet.
Stryk ett ordentligt lager senap på ena sidan av kotletten, vänd sedan ner den sidan i en tallrik fylld med vetemjöl. Stryk senap på den andra sidan av kotletten och vänd också den i vetemjöl. Samma tillvägagångssätt med de övriga kotletterna naturligtvis.
Låt dem sedan få ligga ca. 10 minuter.
Vispa sedan lätt upp ett ägg i en tallrik och slå ströbröd i en annan.
Doppa sedan kotletterna i ägget och vänd dem sedan i ströbrödet.
Stek kotletterna i medelvarm stekpanna tills de är gyllenbruna.
Kokt potatis och kantarellsås är gott att severa till.
Provade detta till middag idag, hade ris till, är absolut något jag kan tänka mig att göra igen. 4:a i betyg.
Helt otroligt gott sätt att laga till fläskkotletter. Ihop med gräddig kantarell sås blev det en dröm. Synd att man inte kan ge 6 stjärnor!