Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapspanerad kolja

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

En underbar fiskrätt. Senapen ger rätten fin yta och färg och grädden en härlig mild smak. Servera med potatismos eller mandelpotatis.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pensla fiskfiléerna med senap och vik dem så att senapsytan kommer utåt. panera filéerna i ströbröd.
  2. Hetta upp matfettet och stek fiskfiléerna på svag värme i 5-7 minuter beroende på tjocklek. Vänd dem en gång och salta och peppra på båda sidor.
  3. Blanda 1 msk senap med grädden och häll den i stekpannan runt om fisken. Låt ovansidan av fisken sticka upp och förbli knaprig och gräddkoka underdelen av fiskfiléerna. Låt koka ihop i 5 minuter.
  4. Hacka och tillsätt dillen. Servera med mandelpotatis eller potatismos.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • farmoringer 22 mars 2012

    Det här blev en god fisk. Jag blandade Dijonsenap och skånsk senap att pensla med. Sen hade jag skånsk i grädden...

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.