En underbar fiskrätt. Senapen ger rätten fin yta och färg och grädden en härlig mild smak. Servera med potatismos eller mandelpotatis.
Instruktioner
- Pensla fiskfiléerna med senap och vik dem så att senapsytan kommer utåt. panera filéerna i ströbröd.
- Hetta upp matfettet och stek fiskfiléerna på svag värme i 5-7 minuter beroende på tjocklek. Vänd dem en gång och salta och peppra på båda sidor.
- Blanda 1 msk senap med grädden och häll den i stekpannan runt om fisken. Låt ovansidan av fisken sticka upp och förbli knaprig och gräddkoka underdelen av fiskfiléerna. Låt koka ihop i 5 minuter.
- Hacka och tillsätt dillen. Servera med mandelpotatis eller potatismos.
Publicerat den
3 januari 2008
Liknande recept
Kommentarer
Skriv kommentar
Det här blev en god fisk. Jag blandade Dijonsenap och skånsk senap att pensla med. Sen hade jag skånsk i grädden...