Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapspanerade fläskkotletter

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Jättegoda och saftiga blir dessa rackare. Gott en varm sommardag!

Ingredienser

Instruktioner

Vispa upp ägg och senap i en djup tallrik. Häll mjölet i en och blanda salt och peppar med ströbrödet i den tredje. Doppa kotletterna i mjölet och skaka av överflödet, doppa dem sedan i äggblandningen och sist i skorpmjölet. Hetta upp olja och smör i en rymlig stekpanna. Stek kotletterna gyllenbruna och frasiga, cirka 5 - 6 cm på varje sida.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.