Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapssill

 
  • Serverar: 5-7 portioner
Skriv ut

Ät den och njut

Ingredienser

Instruktioner

  1. 1. Blanda ättikslagen, lägg i fisken, låt den sedan dra i ättikslagen ca 3 timmar, dra sedan av skinnet. Låt den rinna av väl.
  2. 2. Blanda senap. vinäger, socker, salt, dill och tillsätt till sist oljan i en stråle under omrörning.
  3. 3. Smaka av , känns såsen för tjock så kan du tunna med ljummet vatten.
  4. 4. Vänd ner strömmingen i senapssåsen och låt den vila 1 dygn i kylen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.