Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapssill

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

En snabbgjord klassiker,som inte får saknas på julbordet.

Ingredienser

Instruktioner

1. Låt sillen rinna av och skär den i bitar. 2. Sås: Blanda senapssorterna och sirap i en bunke.Tillsätt yoghurt och smaka av med salt och peppar.Blanda ner dillen. 3. Blanda ner sillen i senapssåsen.Låt gärna stå till nästa dag.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • WiolaH 20 november 2009

    Det här var både gott och enkelt! Jag är inte så glad för dill så jag har provat att byta ut den mot kinesisk gräslök som jag råkade ha i trägår´n. Har även provat med dragon, så nu vet jag inte längre vilken variant som är bäst........ -men gott är det! WiolaH

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.