Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapsslungad brysselkål

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

En klassiker på vårt julbord.

Ingredienser

Instruktioner

Ansa brysselkålen, ta bort de yttersta bladen om de är dåliga. Förväll brysselkålen i lättsaltat vatten i 2-3 minuter tills de är knappt mjuka. Låt de sedan rinna av. Lägg dem i en kastrull och tillsätt senap, grönsaksbuljong och kesella. Rör om och låt dem bli genomvarma. Krydda med salt och peppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.