Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senapstorsk i ugn

 
  • Serverar: 3-4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Jättegod och snabblagad rätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Tina fisken så mycket att det går att skära blocket i skivor, skär dem ca 2 cm tjocka.
  2. Lägg skivorna i en smord ugnssäker form.
  3. Pensla fiskbitarna med senap. Salta.
  4. Strö över ströbrödet.
  5. Slå över grädden.
  6. Sätt in formen i ugnen och låt den stå tills fisken är genomkokt, tiden är beroende på hur tinad fisken är. men det tar ca 25 minuter. Ugn: 200 grader.
  7. Servera kokt potatis eller pressad potatis med en sallad till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.