Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 2-3 portioner
Skriv ut

Supergod och enkel fiskrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Halvtina och skär torsken i ca 1 cm tjocka skivor. Lägg fisken i en smord ugnssäker form. Strö över salt och peppar.
  2. Blanda samman crème fraiche, mjölk och potatismjöl. Tillsätt senap och kapris. Häll såsen över fisken och strö över osten.
  3. Tillaga mitt i ugnen i 225 grader i ca 15-20 minuter. Servera senapstorsken med ris eller potatismos samt en grönsallad till. Ät och njut!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • kattgnag 20 augusti 2009

    Jaadu - vi åt och vi njöt! Tack så mycket för en god och enkel fiskrätt!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.