Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Senap/vitlökskyckling

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Suveränt god kycklingrätt för dig som gillar vitlök.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Bryn kycklingen, gärna i mindre bitar. (Delar du dem inte innan, så ska de delas innan de läggs i formen). Blanda buljongtärningen i vattnet, blanda med creme fraiche, senap och vitlök och låt puttra ihop. Lägg kycklingbitarna i en ugnsfast form och häll såsen över. In i ugnen, 225° tills kycklingen är färdig.
  2. Innan servering klipps rikligt med persilja över och häll i en ”hög” med urkärnade vindruvor. (Jag brukar ha druvorna i en skål bredvid). Servera med ris.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.