Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sensommarpaj med kantareller

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Denna paj innehåller västerbottenost och kantareller, kan det bli bättre?

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pajdeg: Mixa ingredienserna till en degboll och tryck ut degen i en pajform. Låt vila kallt i 30 minuter.
  2. Fyllning: Skär kantarellerna i småbitar. Stek dem i smöret en stund. Häll över grädden och låt den koka in lite.
  3. Vispa äggen i en bunke. Blanda i grädden och kantarellerna. Häll blandningen i pajskalet. Strö över den rivna osten.
  4. Grädda ca 30 minuter i nedre delen av ugnen i 225º.
  5. Garnera pajen med lökringar och basilikablad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.