Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Serbisk kålsoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 6 timmar
Skriv ut

En soppfavorit

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär bort alla senor från köttet Tärna köttet i ganska stora bitar (smaksak) Häll på 2-3 L vatten, koka köttet ca 15 min. Häll av vattnet och rengör kastrull Lägg tillbaka köttet i kastrullen och häll på nytt vatten Lägg i finhackad lök, finhackad vitlök, chilipeppar, tomatpure, paprikapulver, socker, salt, vegeta, tomat, paprika(delad i 4 bitar) och låt koka på svag värme i 4-5 timmar
  2. Tärna kålhuvudet i små bitar och lägg i kastrull Hacka dill och persilja och låt koka ytterligare 1 timme salta o peppra efter egen smak.
  3. Lycka till

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • HannaNina 2 oktober 2009

    Supergod soppa. Jag lade i potatis också för att fylla ut lite. Nästa gång ska jag ha i lite vitpeppar.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.