- Serverar: 8-10 portioner
- Tid: 30 minuter
Skriv ut
Tilltugg med härlig sälta och massor av antioxidanter.
Instruktioner
- Börja med Serranoskinkan:
Värm ugnen till 175 grader. Dela Serranoskivorna på längden. Lägg dem på bakplåtspapper och baka dem 20-25 minuter tills de mörknar och torkar. Låt svalna.
Det går att förvara chipsen i en tätslutande burk, mörkt och gärna svalt. Dock inte i kylskåp då mjuknar de igen.
- Peston:
Mixa pumpakärnorna till grovhackad konsistens. Tillsätt spenat, vitlök och parmesan. Mixa till en massa och tillsätt sedan oljan i en jämn stråle. Smaka av med salt och munspel svartpeppar.
- Förvara peston i kylen men ta fram en stund före servering.
Publicerat den
29 maj 2011
Liknande recept
Skriv kommentar