Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesam och fetaostgratinerad gösfilé

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gösfilén går att byta ut mot valfri fisk.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Skölj och torka fisken. Ta bort ev ben. Krydda med 1 tsk salt och 1 krm pepparmix. Lägg filéerna på ett ugnssäkert fat.
  3. Rör samman smulad fetaost och crème fraiche till en kräm. Blanda ner dill och väl tvättat, rivet limeskal. Häll blandningen över fisken och bre ut den jämnt. Strö över ost och sesamfrön.
  4. Stek fisken mitt i ugnen 12-15 minuter.
  5. Garnera med dillvippa

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.