Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesamdipp med lime och honung

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Modernt sällskap till en klassisk gammal köksväxt, kronärtskockan.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda yoghurten med sesamolja. Rosta sesamfröna i torr stekpanna tills de får lite färg och börjar dofta (de får inte bli brända).
  2. Blanda ner i yoghurten tillsammans med honung och det rivna skalet från limen.
  3. Smaka av med salt och limesaft.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.