Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesamkex LCHF

 
  • Serverar: 24 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Osötade krispiga kex på sesamfrön och solrosfrön

Ingredienser

Instruktioner

Blanda de torra ingredienserna för sig i en bunke. Vispa ihop ägg, olja och vatten och blanda ned i bunken gradvis. Sätt ugnen på 175 grader. Lägg smeten på bakplåtspapper på en plåt och bred ut något sånär. Lägg ett annat bakplåtspapper ovanpå och kavla så att smeten blir jämn och fin och täcker bakplåten. Grädda 175 grader i ca 13 min. Tag ut plåten och skär i lagom stora rutor. Ställ tillbaks plåten och låt torka på eftervärme ca en timme eller mer.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.