Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesammarinerad tonfisk

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Åt detta på en restraurang i Whistler, Canada. Fantastiskt god rätt!

Ingredienser

Instruktioner

Använd helst blåfenad tonfisk av "sashimi-kvalitet". Lite dyrare men mycket bättre! Mixa soya, sesamolja, tryffelolja och sambal-olek i en skål. Rosta sesamfröna och blanda i dem i marinaden. Skär tonfisken i kuber om ca 1-2 cm. Marinerai kylskåp i minst fyra timmar. Servera fisken tillsammans med marinaden.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.