Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesampanerad kycklingfilé

 
  • Serverar: 2 portioner
Skriv ut

En lättlagad rätt med allt-i-ett, rik på smaker och fattig på kalorier.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Ugn: 200°
  2. Salta och peppra kycklingfiléerna. Vispa upp äggvitan lätt och pensla filéerna. Vänd dem i sesamfrön.
  3. Skala och skär rotfrukter och purjolök i mindre bitar.
  4. Lägg kycklingfiléerna i en oljad ugnssäker form med grönsakerna runt omkring.
  5. Ringla över resten av oljan och stek mitt i ugnen i ca 30 minuter. Se till att kycklingen är riktigt genomstekt. Servera med en sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.