Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesampanerad pangasiusfilé med curryris

 
Skriv ut

Otroligt gott att panera med sesamsfrön!

Ingredienser

Instruktioner

Skala löken och hacka den. Fräs den mjuk och glansig i lite matfett. Tillsätt ris och curry och låt det fräsa med 1 minut. Tillsätt buljong och låt riset småkoka under lock ca 20 minuter. Skölj och torka av fisken. Krydda den med salt. Vispa upp ägget. Blanda samman sesamfrön och ströbröd. Vänd först fisken i ägget och sedan i sesamfröblandningen. Stek fisken i lite matfett på medelvärme tills fisken har vacker färg och är genomstekt, ca 4 minuter per sida. Servera med curryriset.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.