Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Sesampanerade kycklingbiffar med koriander serverat med soyavinaigrette

 
Skriv ut

Servera färsbiffarna med stekt ris och vinaigretten. Smaksätt riset med sweet chili.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg ner kycklingen, vitt bröd, ägg, sambal, sesamolja och koriander i matberedare. Kör på full effekt till en finmald färs, smaka av med salt och provstek lite färs.
  2. Forma färsen till 8 små biffar och panera med sesamfrön. Stek biffarna i smör.
  3. Blanda soyan med honung, matolja, risvinäger och riven ingefära
  4. Stek riset med paprika, bambuskott och rödlök. Smaksätt med sweet chilisåsen
  5. Servera tillsammans med färsbiffarna och vinaigretten.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.